Våre produsenter
Domäne Wachau
Domäne Wachau med Roman Horvath MW i ledelsen er helt klart blant de mest anerkjente eiendommene i Østerrike.
Max Kilburg
Fra mikroskopiske 1,3 hektar stupbratte vinmarker i Mosel-dalen, fremstiller unge Max Kilburg presise, konsentrerte og delikate Rieslinger som på kort tid har blitt anerkjent blant de aller beste i regionen. Og det sier ikke lite, med tanke på hvilke andre legendariske kapasiteter som finnes her.
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
Weingut Dautel
Christian Dautel overtok etter sin far for noen år siden og har tatt store kvalitative steg i retning med sine elegante viner på riesling, chardonnay og pinot noir. Christian ble nylig kåret som Winemaker of the year 2023 i velrennomerte Falstaff Magazine
Champagne André Clouet
«Når gud og naturen gir deg druer, plukker du dem og lager vin! Sånn er det». Jean-François Clouet som er ansvarlig for vinmarker og kjeller i det familiedrevne huset André Clouet, regnes for å være blant de mest karismatiske vinmakerne i Champagne. Vinene er kjent for sitt høye kvalitetsnivå, og med priser som argumenterer for at Clouet representerer Champagn …
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
Masi Agr.
Historien om Masi begynner i 1772, når familien Boscaini utførte sin første innhøsting i den prestisjefylte vinmarken «Vajo dei Masi», lokalisert i en dal i hjertet av Valpolicella Classica regionen
André Lurton
André Lurton er en av de viktigste produsentene i appellasjonene Entre-Deux-Mers og Pessac-Léognan. Han ble født på Château Bonnet i 1924, og har bodd der siden. Han var mannen bak oprettelsen av kvalitetsappellasjonen Pessac-Léognan i 1987, noe som stoppet utvidelsen sørover av Bordeaux by, og tok vare på det unike jordsmonnet, bestående av grus i dette områd …
Heyday Wines
Heyday Wines imports wines from European countries and quality appellations. All wines in the portfolio are selected by Aina Mee Myhre and our goal is to offer amazing flavor experiences to the Norwegian market. The wines in our portfolio are of grea …
Hillcrest Wines Ltd
Black chalk winery er en nykommer som holder til i Test Valley, Hampshire – omtrent en times kjøretur sør-vest for Heathrow i retning Southampton. Her har de ikke bare det omtalte kalkjordsmonnet, men også et klima som er helt perfekt for å lage kar …
I Vini Di Orso
Il Cattivo
J&F Lurton
Etter drøye 25 år i vinverdens toppskikt er François Lurton fremdeles like aktuell. Vin som sysselsetting var kanskje selvsagt med tanke på pappa André - en levende legende i vinverden. På slutten av 80 og 90 tallet jobbet François som flying winema …
Jaboulet
Gjennom 6 generasjoner har Domaine Philippe & Vincent Jaboulet drevet vinhuset i over 30 år. Vingårdene ligger ved den nordlige grensen av Côte du Rhône i hjertet av Crozes-Hermitage.
Jean-Marc Burgaud
Jean-Paul Chenet
Jeanjean
Jeanjean har vært en viktig del av Languedocs vinhistorie i fem generasjoner. Det hele startet for over hundre år siden da familien Jeanjean startet aktiviteten som vindyrkere og negocianter i St. Felix-de-Lodez i hjertet av Languedoc. Firmaets tro …
JM Aujoux
Jules Lebegue
Jules Lebègue er blant de eldste vinhandlerne i Bordeaux med røtter fra 1600-tallet og i 1861 etablerte Jean-Louis-Paul Lebègue sitt Wine Shipping Company i London, for å selge vin til England og dets kolonier.
Julia Kemper
Julia Kemper er advokaten fra Lisboa som bestemte seg for å ta farens utfordring om å fortsette familiens lidenskap; vin. Eventyret startet i 2003 da hun tok over familiegården Quinta do Cruzeiro i det vakre området Viseu i Dão.
Kanonkop Wine Est.
Kanonkop Estate befinner seg i skråningene ved Simonsberg Mountain i regionen Stellenbosch. Dette området er kjent som Sør-Afrikas “red wine bowl” og det er her de aller beste vinene kommer fra. En kanon ble avfyrt på en bakketopp nær eiendommen hve …
Kardos És Fia Szőlőbirtok
Kardos har holdt på med vin- og drueproduksjon i hundrevis av år. Siden 2008 har Gàbor Krados styrt skipet og drevet familiens vingård, sammen med sin far som er ansvarlig for alt som skjer på vingården.
Ken Forrester Wines
Ken Forrester etablerte seg som vinbonde i 1993 når han kjøpte opp en gammel og forfallen vingård i Stellenbosch. Gården Scholtzenhof – tidligere Zandberg ble etablert i 1689, bare ti år etter at Stellenbosch ble opprettet. De første vinstokkene ble …