Våre produsenter
![11 Juillet 2017 les Clos x 2](https://vingruppen.imgix.net/11-Juillet-2017-les-Clos-x-2_2023-06-23-085918_cwhv.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.7066&fp-y=0.4819&h=225&w=400)
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
![Bricco Fiasco 2](https://vingruppen.imgix.net/Bricco-Fiasco-2.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5934&h=225&w=400)
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
![DSC006](https://vingruppen.imgix.net/DSC006.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=225&w=400)
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
![MG 1598](https://vingruppen.imgix.net/MG_1598.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.8887&fp-y=0.4456&h=225&w=400)
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
![Torre de Oña Vendimia](https://vingruppen.imgix.net/Torre-de-On%CC%83a-Vendimia.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=167&w=400)
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
![Kirj 06 0041](https://vingruppen.imgix.net/kirj-06-0041.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.4879&h=225&w=400)
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
![5287 foto familia](https://vingruppen.imgix.net/5287_foto_familia.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=248&w=400)
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
![Cazes 2](https://vingruppen.imgix.net/Cazes-2_2023-06-20-070953_hbbr.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=225&w=400)
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
Dom. de Vauroux
Domaine de Vauroux er et lite familieeiet firma som drives av Olivier Tricon. Tricon eier enkelte vinmarker selv på kommunenivå og 1er cru Montmains samt Grand Cru Bougros. Herfra hentes frukten til vinene under etiketten Domaine de Vauroux. Olivier …
Dom. des Malandes
Domaine des Malandes er en familiedrevet vingård som ble grunnlagt i 1986 av Lyne Marchive. Eiendommen er på 29 hektar og ligger 150-250 moh. i et rikt kimmeridge jordsmonn med opptil 40 år gamle vinranker.
Dom. des Rocs
Dom. des Tourelles
Franskmannen François-Eugène Brun forelsket seg i området Bekaa-dalen hvor han etablerte den første vingården i Libanon i 1868. Domaine des Tourelles drives av neste generasjon Issa og Issa el Khoury-familiene - noe som gjør det til landets yngste vi …
Dom. Gardiés
Dom. Jean-Michel Gaunoux & fils
Dom. Joseph Voillot
Domaine Joseph Voillot ligger i Volnay, en liten vinlandsby noen få kilometer fra Beaune. I 6 generasjoner har de dyrket 8 hektar med vinstokker som strekker seg over kommunene Meursault, Volnay, Pommard og Beaune.
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 …
Dom. Ott
Marcel Ott kom opprinnelig fra Alsace, men flyttet til Provence fordi han ønsket å lage en seriøs rosé. Château de Selle Coeur de Grain produseres på Château de Selle, en av Dom. Otts tre eiendommer for produksjon av rosévin. Champagneprodusenten Lou …
Dom. Pierre Labet
Med sine 5,48 hektar vinmark i selveste Clos de Vougeot, er Ch. de La Tour den klart største eieren av denne legendariske Grand Cru marken i Burgund. Dette utgjør om lag 11 % av hele appellasjonen. Domenet har rykte på seg for å være en av de aller b …
Doniene Gorrondona Bentalde
Dowie Doole
Dufouleur Père & Fils
Dufouleur familien har dype røtter i Nuits st. Georges og startet å produsere vin allerede i 1596.
Durbanville Hills Winery
Durbanville Hills er navnet på både et vinområde og et vineri rett i utkant av Cape Town. Området er preget av kjølig kystklima og lager viner med finesse.