Våre produsenter
Domäne Wachau
Domäne Wachau med Roman Horvath MW i ledelsen er helt klart blant de mest anerkjente eiendommene i Østerrike.
Max Kilburg
Fra mikroskopiske 1,3 hektar stupbratte vinmarker i Mosel-dalen, fremstiller unge Max Kilburg presise, konsentrerte og delikate Rieslinger som på kort tid har blitt anerkjent blant de aller beste i regionen. Og det sier ikke lite, med tanke på hvilke andre legendariske kapasiteter som finnes her.
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
Weingut Dautel
Christian Dautel overtok etter sin far for noen år siden og har tatt store kvalitative steg i retning med sine elegante viner på riesling, chardonnay og pinot noir. Christian ble nylig kåret som Winemaker of the year 2023 i velrennomerte Falstaff Magazine
Champagne André Clouet
«Når gud og naturen gir deg druer, plukker du dem og lager vin! Sånn er det». Jean-François Clouet som er ansvarlig for vinmarker og kjeller i det familiedrevne huset André Clouet, regnes for å være blant de mest karismatiske vinmakerne i Champagne. Vinene er kjent for sitt høye kvalitetsnivå, og med priser som argumenterer for at Clouet representerer Champagn …
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
Masi Agr.
Historien om Masi begynner i 1772, når familien Boscaini utførte sin første innhøsting i den prestisjefylte vinmarken «Vajo dei Masi», lokalisert i en dal i hjertet av Valpolicella Classica regionen
André Lurton
André Lurton er en av de viktigste produsentene i appellasjonene Entre-Deux-Mers og Pessac-Léognan. Han ble født på Château Bonnet i 1924, og har bodd der siden. Han var mannen bak oprettelsen av kvalitetsappellasjonen Pessac-Léognan i 1987, noe som stoppet utvidelsen sørover av Bordeaux by, og tok vare på det unike jordsmonnet, bestående av grus i dette områd …
Charles Smith Wines
Charles Smith er en eksentrisk tidligere rockeband manager som fikk stor interesse for vin, da han i hans daværende jobb ofte var ute og spiste og drakk godt. Han jobbet med velkjente rockeband i Skandinavia i 9 år før han bestemte seg for å flytte t …
Chateau Vincens
Chateau Vincens er en familieprodusent med røtter i Cahors flere hundre år tilbake. Familien kjøpte sine første vinmarkene i 1919, og i 1983 bestemte de seg for å slutte å selge druene til det lokale kooperativet og isteden grunnlegge sitt eget domai …
Chiara Condello
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han …
Condé di Condello Francesco
Couly-Dutheil
Couly-Dutheil ble etablert av Baptiste Dutheil i 1921. Couly-Dutheil er i dag en av verdens fremste produsenter av Cabernet Franc, og en av de aller fremste i Chinon. Der brorparten av produsentene i Chinon fokuserer på kvantitet fokuserer Couly-Duth …
Coume del Mas
Cuatro Rayas
Distell
Drostdy-Hof ble stiftet i 1804 og ligger i Tulbagh dalen, en frodig og fruktbar dal omgitt av fjellkjeden Witzenberg. Eiendommens vakre hus som også pryder etiketten, er designet av den kjente franske arkitekten Louis Michel Thibault. Huset ble ferdi …
Dog Point Vineyards
Dom. Boyar
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.