Våre produsenter
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
Ch. de Pez
Château de Pez ligger i kommunen Saint-Estèphe og er et av de eldste av vinslottene i Bordeaux. Château de Pez ble grunnlagt i 1452 av Jean de Briscos og var eid av Pontacfamilien som også eide Château Haut-Brion mellom 1585 og 1789. Under den fransk …
Ch. Doisy-Védrines
Ch. Gassier
Ch. Gassier ligger midt i hjertet av Provence, ved foten av Sainte-Victoire fjellet som er et kjent landemerke og del av pilgrimsleden.
Ch. Grand-Puy-Lacoste
Ch. Haut-Bages Libéral
Ch. la Gaffelière
Ch. la Nerthe
I velkjente Châteauneuf-du-Pape ligger den flotte vingården Château la Nerthe. Med sine aner tilbake til 1200-tallet er slottet en ”tungvekter” selv i denne tradisjonsrike regionen. Slottet omkranses av vinmarker, 90 hektar tilsammen.
Ch. Langoa-Barton
Ch. Lynch Bages
Ch. Poujeaux
Champagne Henriet-Bazin
Champagne Morize
Champagne Sigurd Wongraven
Charles Smith Wines
Charles Smith er en eksentrisk tidligere rockeband manager som fikk stor interesse for vin, da han i hans daværende jobb ofte var ute og spiste og drakk godt. Han jobbet med velkjente rockeband i Skandinavia i 9 år før han bestemte seg for å flytte t …
Chateau Vincens
Chateau Vincens er en familieprodusent med røtter i Cahors flere hundre år tilbake. Familien kjøpte sine første vinmarkene i 1919, og i 1983 bestemte de seg for å slutte å selge druene til det lokale kooperativet og isteden grunnlegge sitt eget domai …