Våre produsenter
Domäne Wachau
Domäne Wachau med Roman Horvath MW i ledelsen er helt klart blant de mest anerkjente eiendommene i Østerrike.
Max Kilburg
Fra mikroskopiske 1,3 hektar stupbratte vinmarker i Mosel-dalen, fremstiller unge Max Kilburg presise, konsentrerte og delikate Rieslinger som på kort tid har blitt anerkjent blant de aller beste i regionen. Og det sier ikke lite, med tanke på hvilke andre legendariske kapasiteter som finnes her.
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
Weingut Dautel
Christian Dautel overtok etter sin far for noen år siden og har tatt store kvalitative steg i retning med sine elegante viner på riesling, chardonnay og pinot noir. Christian ble nylig kåret som Winemaker of the year 2023 i velrennomerte Falstaff Magazine
Champagne André Clouet
«Når gud og naturen gir deg druer, plukker du dem og lager vin! Sånn er det». Jean-François Clouet som er ansvarlig for vinmarker og kjeller i det familiedrevne huset André Clouet, regnes for å være blant de mest karismatiske vinmakerne i Champagne. Vinene er kjent for sitt høye kvalitetsnivå, og med priser som argumenterer for at Clouet representerer Champagn …
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
Masi Agr.
Historien om Masi begynner i 1772, når familien Boscaini utførte sin første innhøsting i den prestisjefylte vinmarken «Vajo dei Masi», lokalisert i en dal i hjertet av Valpolicella Classica regionen
André Lurton
André Lurton er en av de viktigste produsentene i appellasjonene Entre-Deux-Mers og Pessac-Léognan. Han ble født på Château Bonnet i 1924, og har bodd der siden. Han var mannen bak oprettelsen av kvalitetsappellasjonen Pessac-Léognan i 1987, noe som stoppet utvidelsen sørover av Bordeaux by, og tok vare på det unike jordsmonnet, bestående av grus i dette områd …
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
Az. Agr. F.lli Speri
Familien Speri kom til Valpolicalla for syv generasjoner siden og lager vin kun fra egne vinmarker, ca 60 hektar i hjertet av Valpolicella Classico. Siden 2015 er alle Speri-vinmarkene økologisk sertifisert. Luca Speri er yngstemann i familien og set …
Az. Agr. Luna Sicana
Az. Agr. Sylla Società Semplice
Mauro Sebaste er sønnen til Sylla, en legende og kjent vinekspert i Langhe. Når hun gikk vekk startet Mauro å lage vin selv, og idag driver han og fruen vingården Mauro Sebaste. Den nye generasjonen, datterene Sylla og Angelica, jobber og i familiebe …
Az.Agr. Urlari
Urlari holder til i provinsen Pisa, nærmere bestemt i den lille kommunen Riparbella rett nord for Bolgheri. På 240 moh, kun 15 km fra kysten og med utsikt over Middelhavet og det velkjente, bølgende Toskanske landskapet finner man her et helt ideelt …
Bernabeleva
Bernabeleva holder til i landsbyen San Martín de Valdeiglesias utenfor Madrid. Her er kontinentalt klima med kalde vintre og varme, tørre somre. Druene dyrkes biodynamisk i vært skrint jordsmonn med sand og granitt og er fra vinstokker som er mellom …
Blanc Foussy S.A.
Les Grandes Caves Saint Roch, Blanc Foussy er en kvalitetsorientert og prisbelønt produsent som holder til i hjertet av Loire-dalen mellom Tours og Amboise. De spesialiserer seg på musserende viner laget på tradisjonell metode: Cremant de Loire og mu …
Boas Quintas
Familieprodusenten Boas Quintas holder til i Mortágua i regionen Dão, firmaet har også ekspandert til andre regioner som Bucelas, Peninsula de Setúbal, Alentejo, Porto og Douro.
Bod. Bilbainas
Bodegas Bilbainas ble grunnlagt i 1901 i byen Haro i Rioja Alta, i forbindelse med at jernbanen kom til Rioja. Viña Pomal er flaggskipet fra Bodegas Bilbainas, og med første årgang allerede i 1904 er dette en av de eldste kjente Riojavinene.
Bod. Navarrsotillo
Navarrsotillo er synonymt med tradisjon, bærekraftig agrikultur og håndtverksbasert vinmaking. Kunnskap om vitikultur og vinmaking har blitt passert i generasjoner i Arriezu familien, som nå står for produksjon i både Navarra og Rioja.
Bod. Santa Julia
Vinhuset Bodega Santa Julia ble etablert på slutten av 90-tallet. Julia er eneste datteren av José Alberto Zuccardi, direktør av Familia Zuccardi. Santa Julia representerer deres forpliktelse til å nå de høyeste kvalitetsstandardene gjennom bærekraft …
Bod. Viñátigo
Viñátigo er en av foregangs-bodegaene på Tenerife. Familievineriet, som er drevet av Juan Jesús Méndez (4. generasjon vinmaker), ligger på den nordvestredelen av øya, hvor det er full eksponering mot Atlanterhavet
Bod. y Viñedos Verum
Bodegas Viñedos Verum ligger i Tomelloso, en by i La Mancha og er den største vinproduserende regionen. Eiendommen er fylt med praktfulle gamle vinstokker av lokale druesorter - Tempranillo og Airéb. Vingårdene som eies av López-Montero-familien spre …
Bodegas Frontonio
Bodegas Frontonio ble grunnlagt i 2008 og har siden den gang blitt spådd stjernestatus som en av stemmene for Det nye Spania og den nye generasjonen unge, kvalitetsbevisste vinmakere. Head winemaker er Fernando Mora MW som ble Master of Wine i 2017 …
Bodegas La Casa de Lúculo
La Casa de Lúculo holder til i under-regionen Baja Montaña i Navarra, i de kuperte bakkene ved fjellet Mendigorría. Her har produsenten 15 hektar med vinstokker som er opp til 100 år gamle.