Våre produsenter
![11 Juillet 2017 les Clos x 2](https://vingruppen.imgix.net/11-Juillet-2017-les-Clos-x-2_2023-06-23-085918_cwhv.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.7066&fp-y=0.4819&h=225&w=400)
Dom. Laroche
Domaine Laroche har røtter fra 1850 og har vært blant de sentrale husene i utviklingen av moderne Chablis og bidragsyterne i konsortiet i Chablis. Vinhuset Laroche består i dag av to deler: Domaine Laroche som er eiendommen i Chablis hvor de eier 90 hektar med vinmarker samt Laroche-Mas La Chevalier, som er negociantvirksomheten med hovedsete og stort vineri i …
Codorníu
Codorníu ble grunnlagt i 1551 og er det eldste vinhuset i Spania, og også blant verdens eldste. Cavaeventyret ble startet av den unge José Raventos som var eventyrlysten og dro ut på en reise i Europa og endte opp i Champagne i Frankrike. Her ble han kjent med hemmeligheten bak franskmennenes musserende suksess.
![Bricco Fiasco 2](https://vingruppen.imgix.net/Bricco-Fiasco-2.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5934&h=225&w=400)
Az. Agr. Azelia
Azelia har tappet vin under egen etikett siden 1967, men ble etablert av Lorenzo Scavino i Castglione Falletto allerede i 1920. I dag er det 4. og 5. generasjon som driver videre; far og sønn Luigi og Lorenzo som er oppkalt etter sin oldefar.
![DSC006](https://vingruppen.imgix.net/DSC006.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=225&w=400)
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessrike vinmakerne i distriktet.
![MG 1598](https://vingruppen.imgix.net/MG_1598.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.8887&fp-y=0.4456&h=225&w=400)
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske produsenter
![Torre de Oña Vendimia](https://vingruppen.imgix.net/Torre-de-On%CC%83a-Vendimia.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=167&w=400)
La Rioja Alta
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Rioja-viner er en av vinverdens sterkeste merkevarer, de forbindes gjerne med fatlagring og viner med preg av krydder, vanilje og tørket frukt.
![Kirj 06 0041](https://vingruppen.imgix.net/kirj-06-0041.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.4879&h=225&w=400)
Kir-Yianni
Yiannis Boutaris etablerte Kir-Yianni i 1997 med et målrettet fokus om å få frem det ypperste potensialet i Xinomavro spesielt. Boutaris forlot da familiens eget vinhus Boutari Wine Group, og har siden ikke sett seg tilbake. I dag driver Stellios Boutaris Kir-Yianni gården videre med ytterligere ambisjoner, energi og dedikasjon.
![5287 foto familia](https://vingruppen.imgix.net/5287_foto_familia.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=248&w=400)
Castelo de Pedregosa
Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor …
![Cazes 2](https://vingruppen.imgix.net/Cazes-2_2023-06-20-070953_hbbr.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fm=webp&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=225&w=400)
Dom. Cazes
Domaine Cazes ble etablert av Michel Cazes i 1895 og er blant pionerene innenfor biodynamisk vindyrking. Cazes startet sin overgang til biodynamikk i 1997 og i 2005 var hele eiendommen på 220 ha ferdig sertifisert biodynamisk.
Nederburg Wines
Nederburg’s hitorie begynte 1791 da den tyske immigranten Philippus Wolvaart kjøpte 49 ha med land i Paarl Valley. Det fikk navnet Nederburgh, 'h'en ble droppet senere. Idag er Nederburg et av Sør-Afrikas mest prisbelønnede og berømte vinhus. Vingård …
Nepenthe Wines
Vinregioner kan vel knapt bli vakrere enn de er i Adelaide Hills hvor Nepenthe Wines holder til. Buktende vinranker mellom høyreiste og velduftende eucalyptustrær, og med nærhet til en kjølende vind fra havet så er frholdende glimrende for å dyrke vi …
Odfjell Vineyards
Navnet Odfjell er for mange synonymt med shipping. Fra regnfylte Bergen reiste Dan Odfjell Sr til Chile og kjøpte i 1982 en fruktfarm hvor det også var noen få vinmarker. Etter noen år besluttet han seg for å satse helhjertet på vin. Første årgang me …
Ogier
Ogier ble etablert i 1859 av Antoine Ogier, som var etterkommer av Ogier the Dane (Holger Danske) som på vei hjem etter slag med Charlemagne på 800-tallet slo seg ned i Sør-Frankrike. Antoine Ogier kjøpte opp et gammel bøkkeri og etablerte et negoci …
Ogier Caves des Papes
Olivier Leflaive Frères
Burgund strekker seg fra Beaujolais i sør til Chablis i nord og er et av verdens mest tradisjonsrike og sofistikerte vindistrikter. Vinhuset Olivier Leflaive har base i landsbyen Puligny-Montrachet og nyter anerkjennelse som en av av de mest suksessr …
Paul Jaboulet Aîné
Paxton Wines PTY LTD
Pazo Cilleiro
Peninsula Vinicultores S.L.
Península Vinicultores er en spansk vinvirksomhet som lager og markedsfører vin. Deres verdier er at viner skal være autentiske, bærekraftige og konkurransedyktige.
Pereira d'Oliveira
D’Oliveira er et lite familieeiet firma etablert i 1850 som produserer ca 1500 hl årlig totalt. Produksjonen av årgangsmadeira er naturligvis langt mindre. Eksempelvis finnes det bare 1,5 ha med Terrantez-druer, dermed blir kvantumet begrenset og vin …
Permavid SPA
Wildmakers (Permavid SPA) er et ungt naturvinsprosjekt som ble startet av Luca Hodgkinson og Jose Miguel Sotomayor i 2014. De lager vin fra dry farmed bush vines som er 40-100 år gamle og som dyrkes etter biodynamiske prinsipper
Philipp Kuhn
Til tross for at Philipp Kuhn er født på 70-tallet, har han allerede 29 årganger bak seg på familieeiendommen i nordre Pfalz. Under Philipps ledelse, med assistanse av den dyktige Lars Lander, har eiendommen gradvis nærmet seg toppsjiktet av tyske pr …